SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Uplatio 110 000 kuna za kupovinu radnog stroja, ostao bez novaca i radnog stroja

SB Online | Uplatio 110 000 kuna za kupovinu radnog stroja, ostao bez novaca i radnog stroja SB Online | Uplatio 110 000 kuna za kupovinu radnog stroja, ostao bez novaca i radnog stroja
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Muškarac u dobi od 43 godine sa područja Općine Dragalić, jučer je policijskim službenicima Policijske postaje Okučani prijavio kazneno djelo prijevare. Naime, isti je izjavio policijskim službenicima da je početkom listopada putem Internet oglasnika dogovorio kupovinu radnog stroja u vrijednosti od oko 110 000 kn, od prodavatelja iz Irske. Nakon što je oštećeni uplatio dogovoreni iznos, osoba s kojom je prethodno ostvario kontakt više mu se nije javljala. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Upozorenje građanima!

Savjetujemo građanima da ne daju tražene podatke i ne potvrđuju zahtjeve za autorizacijom Internet bankarstva, ako ih oni sami nisu zatražili! Cilj je pošiljatelja da neovlašteno i bez ograničenja koriste Vaše kreditne kartice za plaćanje putem interneta. Upozoravamo građane da ne nasjedaju na ovakve i slične vrste prijevara, te da ne dijele svoje osobne podatke i podatke o platnim karticama nepoznatim osobama i neovlaštenim trgovinama. Također, pozivamo građane da svaki sumnjivi način komunikacije prijave policiji.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: