SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

UŽAS: Na Badnjak je bila još jedna tučnjava. Donosimo detalje

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | UŽAS: Na Badnjak je bila još jedna tučnjava. Donosimo detalje SB Online | UŽAS: Na Badnjak je bila još jedna tučnjava. Donosimo detalje

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

TJELESNI SUKOB IZMEĐU VIŠE OSOBA U NOVOJ GRADIŠKI

U subotu, 24. prosinca oko 4 sata u Novoj Gradiški na ulici je do došlo do tjelesnog sukoba između šest osoba u dobi od 27, 20, 25, 21, 24 i 27 godina. Od šest sudionika, dvije osobe u dobi od 27 i 24 godine su zatražile liječničku pomoć u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, te je utvrđeno da je 27-godišnjak lakše ozlijeđen (bio je i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila), a 24-godišnjak teže ozlijeđen (zadržan na daljnjem liječenju). Prilikom kriminalističkog istraživanja drugom 27-godišnjaku je oduzeto lovačko oružje koje legalno posjeduje, te policijski službenici provode daljnje istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, nakon čega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA U KAFIĆU

Na području Nove Gradiške, 24. prosinca oko 14 sati unutar ugostiteljskog objekta došlo je fizičkog sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 45 i 44 godine. Izvršenim alkotestiranjem, utvrđena je prisutnost alkohola u organizmu kod 45-godišnjaka (2,46 promila), a kod 44-godišnjaka (0,87 promila). Policijski službenici su obojicu muškaraca smjestili u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te podnose optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.