UŽAS: Na Badnjak je bila još jedna tučnjava. Donosimo detalje

FOTO: SB Online

27.12.2022. | 18:02 | PU brodsko-posavska
Pregleda: 5721

TJELESNI SUKOB IZMEĐU VIŠE OSOBA U NOVOJ GRADIŠKI

U subotu, 24. prosinca oko 4 sata u Novoj Gradiški na ulici je do došlo do tjelesnog sukoba između šest osoba u dobi od 27, 20, 25, 21, 24 i 27 godina. Od šest sudionika, dvije osobe u dobi od 27 i 24 godine su zatražile liječničku pomoć u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, te je utvrđeno da je 27-godišnjak lakše ozlijeđen (bio je i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila), a 24-godišnjak teže ozlijeđen (zadržan na daljnjem liječenju). Prilikom kriminalističkog istraživanja drugom 27-godišnjaku je oduzeto lovačko oružje koje legalno posjeduje, te policijski službenici provode daljnje istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, nakon čega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA U KAFIĆU


Na području Nove Gradiške, 24. prosinca oko 14 sati unutar ugostiteljskog objekta došlo je fizičkog sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 45 i 44 godine. Izvršenim alkotestiranjem, utvrđena je prisutnost alkohola u organizmu kod 45-godišnjaka (2,46 promila), a kod 44-godišnjaka (0,87 promila). Policijski službenici su obojicu muškaraca smjestili u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te podnose optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI