ZADOBILA JE OZLJEDE OPASNE PO ŽIVOT: 36-godišnjak bivšoj ženi doslovno zabio nož u leđa

FOTO: compas.com.hr

6.2.2022. | 16:07 | Andrea Lužanac
Pregleda: 11431

Cijeli ovaj nemili događaj dogodio se u Lipiku, 4. listopada prošle godine oko 18:50 sati, kada je 36-godišnjak ušao u kuću svoje bivše supruge te joj doslovno zabio nož u leđa.

Ovih dana je Županijsko odvjetništvo u Bjelovaru podiglo optužnicu protiv 36-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom u pokušaju.

Nešto ranije, 36-godišnjak je svoju bivšu suprugu duže vremena zlostavljao, a prije nego li joj je zabio nož u leđa, prišao joj je s leđa i govorio joj je kako će ju ubiti. Nakon čega joj je zadao teške tjelesne ozljede zbog kojih je zamalo došlo do smrtnog ishoda.


Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru predložilo je da se produlji istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti da će ponoviti i dovršiti kazneno djelo, što je optužno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru prihvatilo i okrivljeniku produljilo istražni zatvor.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI