SB Online

ZALAZAK U VINOGRADU: Turistička priča s mirisom i okusom koja otvara vidike i stvara uspomene

PRIJE 4 MJESECA
START VOX
PRIKAZA: 882

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | ZALAZAK U VINOGRADU: Turistička priča s mirisom i okusom koja otvara vidike i stvara uspomene SB Online | ZALAZAK U VINOGRADU: Turistička priča s mirisom i okusom koja otvara vidike i stvara uspomene

PRIJE 4 MJESECA
START VOX
PRIKAZA: 882

Želite li otkriti jedinstveni spoj umjetnosti, enologije i gastronomije kontinenta, "Zalazak u vinogradu" turistička je priča koju ne smijete propustiti. Riječ je, o sada već, tradicionalnom događaju koji će, treću godinu za redom, 16.lipnja, s ciljem promocije lokalnog vinogorja, organizirati Turistička zajednica Meridiana Slavonica i tvrtka Zlatne riječi, uz potporu Turističke zajednice Brodsko posavske županije, u vinogradima pred vinskim hotelom „Stupnički dvori“ u Brodskom Stupniku. Dobro došli i živjeli!

Zalazak sunca u vinogradu jedinstveni je projekt promocije lokalnog vinogorja, sjajna priča u režiji Turističke zajednice Meridiana Slavonica i tvrtke Zlatne riječi, uz potporu TZ Brodsko posavske županije, koja spaja sve ono najbolje od destinacije- vrhunska vina, okruženje idealno za fotografiranje i glazbu, jer najljepše turističke priče su one koje stvaraju uspomene.

U pomno osmišljenom događaju koji je već u svom prvom izdanju naišao na sjajne reakcije posjetitelja i značajno iskoračio iz lokalne sredine, ove će godine moći uživati i gosti iz cijele Hrvatske za koje je organiziran dolazak vlakom iz Zagreba, kao i prva vinska radionica u vlaku, ikada. "Tematski" vlak kreće sa zagrebačkog Glavnog kolodvora u 11.27, s usputnim zaustavljanjem na stanicama Maksimir, Sesvete i Dugo Selo, planiranim dolaskom na stanicu Kuti u 15.13 i organiziranim prijevozom do hotela. Zaljubljenike u dobru kapljicu od 16 sati, zahvaljujući lokalnim vinarima, očekuju degustacije najfinijih vinskih sorti poput graševina, chardonnay, cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot, dok će se za gastro ponudu i prigodne zalogaje pobrinuti restoran Stupnički dvori i domaća obiteljsko poljoprivredna gospodarstva. Službeno otvorenje manifestacije zakazano je za 17 sati kada će drage goste s dobrodošlicom pozdraviti direktorica TZ MS, Mateja Pejanović. Od 18 sati uslijedit će koncert "Gele i prijatelja", a od 19 foto nagradni natječaj, prilika za "ulov" najboljeg kadra zalaska sunca u vinogradu, onog koji na najljepši način opisuje čaroliju čitave priče. Uz zagarantirani užitak, organizatori zainteresiranima nude i priliku za učenje na vinskoj radionici "Vina Meridiane Slavonice - ponos našega kraja" u 16 sati u hotelu Stupnički dvori. U 20.30. na rasporedu je promotivna večera "Okusi Graničarskog posavlja" s ponudom reprezentativne gastronomije Brodsko posavske županije, a nakon ponoći, u 0.02 i polazak iz Brodskog Stupnika.Želite li biti dio ovog jedinstvenog događaja i kući ponijeti nezaboravne uspomene, za izletnički vlak i vinsku radionicu rezervacije se primaju na mail info@tzms.com.hr, a za večeru i smještaj na info@stupnicki-dvori.hr.

Spomenimo i kako smještaj mogu rezervirati svi koji dolaze izletničkim vlakom ili se vratiti u Zagreb, slijedeći dan, redovnom linijom koju plaćaju zasebno. Sudjelovanje na manifestaciji koštat će vas simboličnih 10 eura, što je cijena vinske čaše kojom ćete ,tijekom cijeloga dana, degustirati sva ponuđena vina.Tražite li od turizma nešto više, jedinstveni osjećaj i nezaboravan doživljaj, Zalazak u vinogradu nikako ne bi trebali propustiti, stoga, dobro došli i živjeli!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.