Zamjenica gradonačelnika održala prijem za sudionike Erasmus+ projekta

FOTO: Grad Slavonski Brod

25.10.2022. | 08:59 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 465

Osnovna škola „Bogoslav Šulek“ uključena je u Erasmus + projekt naziva „Učitelju, primijeti me“. Svrha i cilj navedenog projekta je da se poteškoće s kojima se suočavaju osobe s invaliditetom i posebnim potrebama prevladavaju obrazovanjem. Stoga u Osnovnoj školi „Bogoslav Šulek“ ovih dana borave gosti, odnosno učitelji iz Turske, Italije, Rumunjske i Litve, a za koje je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača održala prijem u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda. Prilikom obraćanja, okupljenima je predstavila povijesno-kulturnu baštinu Slavonskog Broda te im poželjela ugodan boravak u našem gradu.

Osnovna škola „Bogoslav Šulek“, osim prethodno navedenog, uključena je i u druge Erasmus + projekte kojima je cilj razvijanje i poticanje jednakosti, kreativnosti, tolerancije te prevladavanje različitosti i ojačavanje mentalnog zdravlja učenika. 

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI