SB Online

Završen prvi ciklus informatičkih radionica za umirovljenike

SB Online | Završen prvi ciklus informatičkih radionica za umirovljenike SB Online | Završen prvi ciklus informatičkih radionica za umirovljenike

Grad Slavonski Brod, u suradnji s Gradskom knjižnicom, organizirao je tečaj za osposobljavanje za korištenje računala namijenjen umirovljenicima. Prvi ciklus radionica za informatičko usavršavanje umirovljenika završio je prošloga tjedna te su polaznicima tečaja uručene i diplome. Informatičke zadatke i izazove uspješno je svladalo četrnaest umirovljenika koji sada s lakoćom mogu samostalno krenuti u svladavanje novih informatičkih izazova. Iz Gradske knjižnice, gdje su se radionice i odvijale, ističu kako je radna atmosfera uvijek bila ugodna, a nije nedostajalo niti zabave i smijeha kao i sklapanja novih prijateljstava.

Nakon kratke stanke, bit će organizirani i novi ciklusi informatičkih radionica za umirovljenike, a o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni. Upis za nove cikluse radionica može se obaviti putem e-mail adrese drustvene.djelatnosti@slavonski-brod.hr (umirovljenike može prijaviti netko mlađi iz obitelji) ili pozivom na broj telefona 035/ 217 – 085. Cilj je ovakvih radionica potaknuti građane na razvijanje novih vještina, olakšati im korištenje novih tehnologija te na taj način osigurati i bolju integraciju umirovljenika u društvo.  

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: