SB Online

Zbog opasnosti od požara povlači se 90 tisuća automobila, provjerite je li vaše vozilo na popisu

PRIJE 5 MJESECI
POSLOVNI.HR/POSLOVNI.HR
PRIKAZA: 548

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Zbog opasnosti od požara povlači se 90 tisuća automobila, provjerite je li vaše vozilo na popisu SB Online | Zbog opasnosti od požara povlači se 90 tisuća automobila, provjerite je li vaše vozilo na popisu

PRIJE 5 MJESECI
POSLOVNI.HR/POSLOVNI.HR
PRIKAZA: 548

Kako navode iz tvrtke, popravak u radionici trebao bi trajati 30 do 45 minuta.

Diljem svijeta 90.000 vozila Opel, Peugeot, DS i Citroën moraju natrag u radionice. Konkretno, radi se o modelima Citroën C5 Aircross, DS7 Crossback, Opel Grandland te Peugeot 508 i 3008. U Njemačkoj je zahvaćeno 32.000 plug-in hibrida od 2019. do 2023. godine.

Na zahvaćenim vozilima u radionicama će se provjeriti nosač pogonske baterije i po potrebi izbušiti drenažne rupe na navedenim mjestima, navode iz Opela. Osim toga, ako je potrebno, primijeniti će se i zaštita od korozije.

Bez toga se može dogoditi da ojačanje baterije i kutija baterije zahrđaju zbog nakupljanja vode. Savezna uprava za motorni promet upozorava da u najgorem slučaju to može dovesti do požara akumulatora ili vozila.

Opoziv nosi identifikator “JHW” za Citroën i DS, “KC5” za Opel, “MA5” za Peugeot. Kako navode iz tvrtke, popravak u radionici trebao bi trajati 30 do 45 minuta.

(Izvor: Poslovni.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: