SB Online

ZNAČAJNI PAD CIJENA GORIVA: Evo kakve nas cijene od sutra čekaju na benzinskim pumpama...

PRIJE 2 GODINE
ANDREA LUŽANAC
PRIKAZA: 4202

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | ZNAČAJNI PAD CIJENA GORIVA: Evo kakve nas cijene od sutra čekaju na benzinskim pumpama... SB Online | ZNAČAJNI PAD CIJENA GORIVA: Evo kakve nas cijene od sutra čekaju na benzinskim pumpama...

PRIJE 2 GODINE
ANDREA LUŽANAC
PRIKAZA: 4202

Ovih dana već smo pisali o tome kako bi gorivo ovaj tjedan moglo biti znatno jeftinije u odnosu na prošli tjedan. Naime, isto je potvrdio i ministar Ćorić kada je gostovao u Dnevniku HTV-a

U svome gostovanju najavio je značajno pojeftinjenje cijena goriva, a koje će stupiti na snagu već sutra. Ćorić je objasnio kako će do pojeftinjenja dovesti pad cijena na referentnim tržištima. 

Kakve nas cijene očekuju?

Od prošlog utorka, cijene goriva su ponovno drastično porasle i od tada građani odvajaju poprilično veliki dio novca za gorivo. Obični benzin od prošlog utorka košta 13 kuna, a  litra običnog dizela košta oko 13.90 kuna. Ipak, oni rijetki u vrijeme najskupljeg goriva točili su dizelska premium goriva skuplja od 15 kuna po litri. 

Prema riječima ministra Tomislava Ćorića, cijene dizela bi od sutra trebale biti nešto malo iznad 12 kuna, a očekuje se kako bi cijene eurosupera mogle biti i ispod 12 kuna. Očekuje se i pojeftinjenje plavog dizela, ono bi od sutra trebalo biti nešto malo više od 8 kuna. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: