ʺSan ljetne noćiʺ u KKD Ivana Brlić Mažuranić


(FOTO: KKD Ivana Brlić Mažuranić)

20.1.2022. | 08:56 | Igor Safundžić
IZVOR: KKD Ivana Brlić Mažuranić
Pregleda: 1390

Povodom proslave 50 godina Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić u subotu, 29. siječnja s početkom u 19:30 sati održat će se kazališna predstava, komedija Williama Shakespeara SAN LJETNE NOĆI u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Obilježavanje 50. obljetnice Kazališno-koncertne dvorane nastavit će se tijekom cijele kalendarske godine, između ostalog, i s programima posvećenim predstavama i kazališnim kućama u kojima je brodska publika uživala u godini otvorenja. Ansambl HNK-a u Osijeku 1972. izveo je prvu predstavu u tadašnjem Spomen-domu Đuro Salaj, a iste godine nastupili su još tri puta. Vodeći se tom povijesnom činjenicom HNK-a u Osijeku nastupit će i na svečanom programu obilježavanja 2022.

San ljetne noći predstava je prepuna komičnih obrata, dramskih odnosa unutar ljubavnih trokuta u noći kad dan najduže traje, a nadnaravna bića se upliću u sudbine ljudi. Režiju potpisuje Tamara Damjanović.


Ulaznice za San ljetne noći dostupne su na blagajni Dvorane od 26. siječnja po cijeni od 70 kn.


VIŠE NA TEMU:
PREDSTAVA
KKD IBM
50 GODINA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI