SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

ʺZakašnjelaʺ ministrica u Slavonskom Brodu, a načelnici u kafićima

SB Online | ʺZakašnjelaʺ ministrica u Slavonskom Brodu, a načelnici u kafićima SB Online | ʺZakašnjelaʺ ministrica u Slavonskom Brodu, a načelnici u kafićima

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je u Slavonskom Brodu boravila ministrica Regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak. Naime, razlog njezinog dolaska je uručenje 30 ugovora predstavnicima jedinicama lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji.

Isprva je dolazak ministrice bio najavljen u 15:15 sati, a nešto iza 14 sati na službeni mail redakcije primili smo obavijest u kojoj se navodi kako će ministrica Tramišak u Slavonski Brod stići u 16 sati. No, ni to nije sve.

Oko 16:30 pred predstavnike medija, ali i načelnike izišao je župan Marušić koji je rekao kako se ministrica ispričava što kasni, da se sastanak odužio i da će doći kroz 20-tak minuta.

Slijedom te činjenice predstavnici lokalnih samouprava (načelnici) vidno uzrujani otišli su na kavu ili sok u obližnje kafiće. Oko 16:45 uslijedio je dolazak ministrice, no nitko osim nekoliko načelnika, župana, i njegovih zamjenika nije bio prisutan.

Dok je ministrica čekala načelnike da se vrate iz ugostiteljskih objekta dala je izjavu, te su po dolasku istih uručeni ugovori prisutnima.

Nije ovo prvi puta da visokopozicionirani HDZ-ovci prave predstave u Slavonskom Brodu. Prisjetimo se samo nedavnog dolaska premijera Plenkovića na koji su bili pozvani samo određeni mediji, odnosno oni koji su bliski vladajućoj stranci.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: