1. Pivo fest oduševio, postat će tradicija

FOTO: Igor Safundžić

7.11.2022. | 18:01 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 991

Grad Slavonski Brod prošloga je petka, 4. studenog, organizirao 1. Pivo fest na kojemu je sudjelovalo 9 craft pivara iz različitih krajeva Hrvatske, od Slavonskog Broda pa sve do Sičica, Pleternice, Osijeka, Vukovara, Našica, Đakova i Pakraca. Bogata pivska, ali i gastronomska ponuda privukla je velik broj građana pa su prostori istočnih kazamata brodske Tvrđave bili u potpunosti ispunjeni. Građane su sve do kasnih jutarnjih sati zabavljali Gradska limena glazba Željezničar, Bravo bend i Dominik & CO, a reakcije posjetitelja te sudionika su i više nego pozitivne.

Grad Slavonski Brod ovim putem zahvaljuje svim craft pivarima koji su se odazvali na prvo izdanje brodskog Pivo festa, kao i pružateljima gastronomske ponude te svim Brođanima koji su toga dana posjetili brodsku Tvrđavu.

Pivo fest, na radost svih ljubitelja piva, postat će nezaobilazna slavonskobrodska manifestacija.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI