50 izlagača na Florafestu u Tvrđavi Brod

FOTO: Luka Safundžić

7.5.2022. | 10:59 | Igor Safundžić
Pregleda: 2016

Danas je u Tvrđavi Brod otvoren 14. po redu Florafest. Sajam cvijeća privukao je preko 50 izlagača a otvoren je uz prigodni program Brodskih leptirića, Gitine folklorne skupine, Folklornog ansambla Broda, Ukrajinskog prosvjetnog društva „Ukrajina“ i Plesnog studija IN Motion.

Dogradonačelnica Slavonskog Broda Marina Martić Puača.

"Bogati vikend 7 i 8 svibnja u Tvrđavi Brod započinjemo Florafestom 14. po redu manifestacijom koja se održava u našem gradu, uz veliki broj izlagača čak njih 50 koji su pristigli. Nakon dvije godine jako dobra ponuda za naše sugrađane i goste koji će doći u Slavonski Brod. Vraćamo se u Tvrđavu Brod, ovaj prostor je prepoznat za kulturna i zabavna događanja te će sam ambijent ovog prostora privući posjetitelje i izlagače. Gosti koji su stigli u naš grad uređivali su gredice u samoj Tvrđavi te im se tim putem zahvaljujem. Kao i svaki put do sad najmlađi sugrađani obogatili su program na svoj način te će njihov program privući roditelje i goste".


Nakon otvaranja u 14 sati održat će se radionica s recikliranim materijalima. Idućeg dana, u nedjelju, 8. svibnja, u 15,00 sati radionicu „Vrt u boci“ održat će poznata TV voditeljica Kornelija Benyovsky Šoštarić.

 VIŠE NA TEMU:
SAJAM
CVIJEĆE
IZLAGAČI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI