Borba stanovnika brodskog naselja za komad čiste zemlje

FOTO: Luka Safundžić

18.10.2020. | 12:14 | Igor Safundžić
Pregleda: 1609

U jednom od najljepših brodskih naselja polako se stvaraju divlja odlagališta. Borba stanovnika iz dana u dan je sve veća, tako su domišljati stanovnici Plavog polja počeli sami uvoditi red i pisati da je zabranjeno odlaganje otpada.Plavo polje "zeleno naselje" postaje veliko odlagalište otpada i to ne samo stanovnika naselja. Prije nekoliko dana u Domobransku ulicu došao je bijeli kombi koji je istovario stare ormare, kauče, police. Na upit stanovnika ulice "gospodinu" koji je to istovario što to radi i da ovo nije smetlište, samo se nasmijao i bez uzdržavanja pokazao srednji prst. Da bude još sigurniji u ispravnost odluke da baci otpad tamo gdje to ne bi smio, počeo je galamiti i govoriti "da on može što hoće" i da mu nitko ništa ne može. Naravno sve to je i začinjeno sočnim psovkama.
Nekoliko puta zvan je i Komunalac te komunalni redari no ništa se nije poduzelo po tom pitanju. Isto tako stanovnici Plavog polja traže da im se osiguraju i spremnici za Bio-otpad jer ga u određenim periodima godine ima dosta. Nadamo se da će ovaj apel doći do mjerodavnih, te da Plavo polje više neće biti divlje odlagalište.

VIŠE NA TEMU:
OTPAD
PLAVO POLJE
STANOVNICI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI