Ciro na klupi novog kluba

FOTO: NK Čepin

31.10.2021. | 16:58 | NK Čepin
Pregleda: 3447

Posljednja četiri kola jesenskog dijela 3.HNL istok na klupi zelenih bit će poznato nogometno ime. Braslav Ostojić uz svoje bogato prvoligaško igračko iskustvo ima već zavidan broj godina trenerskog staža u 3.ligi trenirajući NK Oriolik i NK Marsoniju. 

Svugdje je bio cijenjen i omiljen u svlačionici, posebno kod navijača jer za vrijeme utakmice srčano i sa 120% angažmana vodi utakmicu a to zalaganje traži i od igrača. Ciro je trener koji se vodi instinktom, zna osjetiti i prepoznati igrača, a to je nešto što se ne može naučiti. To imaš ili nemaš u sebi.

Desna ruka i glavni pomoćnik novog trenera ostaje Salvatore Bilobrk koji je bio i jedini uvjet novog trenera - da zajedno vode ekipu.


U završna četiri kola iznimno su teški protivnici (Belišće, Slavonija, Đakovo, Slavija) na suprotnoj strani, ekipa kreće utakmicu po utakmicu s ciljem davanja svojeg maximuma a nagrada će doći kao plod rada i zalaganja.


VIŠE NA TEMU:
TRENER

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI