SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Cvitković objavio: Evo gdje i kada kreće cijepljenje po kućama

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Cvitković objavio: Evo gdje i kada kreće cijepljenje po kućama SB Online | Cvitković objavio: Evo gdje i kada kreće cijepljenje po kućama

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dr. Cvitković organizirao je jutros konferenciju za medije, s idejom da promovira dodatne mjere koje će se provoditi u narednom periodu

"Postoje mjesta, općine, gdje je posebno apostrofiran lošiji odaziv na cijepljenje i njima ćemo i u ovom ciklusu dodatnih aktivnosti posvetiti još veću pažnju", kazao je u uvodu doc.prim.dr.sc.Ante Cvitković,dr.med.spec. epidemiologije.

Tako će već sutra biti u općini Bebrina gdje će u Kaniži i u Šumećem cijepiti ljude u njihovim domovima, dok je u petak predviđeno cijepljenje u općini Podcrkavlje, gdje će se zadržati nekoliko dana. 

"Na tim područjima ćemo kroz mobilne timove odlaziti direktno u kuće kod ljudi koji iz različitih razloga do sada nisu bili procijepljeni. Osim te dvije općine, lošiji obuhvat je apostrofiran i u općini Vrpolje, sljedeći tjedan ćemo biti i tamo. 

Na novogradiškom području, i ako je tamo generalno veći obuhvat cijepljenja, bit ćemo u četvrtak u općini Vrblje, i tako ćemo kroz ova tri mjeseca, ja se nadam, u suradnji s mobilnim timovima iz Doma zdravlja, obići svako selo. Mi smo to već radili, uspjesi su bili različiti", kazao je Cvitković.

"Osim te mjere, radit ćemo i savjetovanje o cijepljenju. Drugim riječima to znači da možete doći na bilo koji punkt, ne s idejom da se morate cijepiti, nego s idejom da vi čujte sve o cijepljenju, pa rezultat tog savjetovanja bude, oke cijepim se ili ne hvala", dodaje Cvitković.

Mobilni timovi za cijeljenje u kući - kontakt od 09:00 do 14:00 sati:

Slavonski Brod i okolica tel. 0916204106 - email: epidsb@zzjzbpz.hr
Nova Gradiška i okolica tel. 0916204106 - email: epidng@gmail.com


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: