Danas kreće CMC 200 Slavonija fest, što nas večeras očekuje?

FOTO: L.S.

3.9.2021. | 08:47 | Luka Safundžić
Pregleda: 2372

Sinoć je održana konferencija za medije, te predstavljanje petog po redu CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu.

Ovogodišnji CMC 200 Slavonija fest održat će se na Poloju, u petak i subotu, 3. i 4. rujna 2021. godine. Na konferenciji za medije govorio je i gradonačelnik Mirko Duspara te izrazio zadovoljstvo što se u Slavonskom Brodu po peti puta održava CMC 200 Slavonija fest. Ujedno je zahvalio Croatia Recordsu i CMC televiziji koji su uložili trud u organizaciju festivala, a posjetiteljima poželio ugodan boravak na jednoj od najljepših riječnih plaža u Hrvatskoj.

Danas će tako na Poloju publiku zabavljati  Đentlmeni, Tarapana band, Učiteljice, Magazin te Lidija Bačić Lile, a u subotu, 4. rujna na CMC 200 Slavonija festu nastupit će Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, Komuna, Lili Gee, One Possible Option, Zebas, BluVinil, Nela, Fluentes, Urban & 4, Opća Opasnost te Atomsko sklonište. 


Sinoć su također gradonačelnik Duspara te Turistička zajednica grada Slavonskog Broda uručili nagrade najuspješnijima u akcijama natjecateljskog karaktera, koje su se provodile tijekom ljetnih mjeseci.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI