SB Online

Danas kreće CMC 200 Slavonija fest, što nas večeras očekuje?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Danas kreće CMC 200 Slavonija fest, što nas večeras očekuje? SB Online | Danas kreće CMC 200 Slavonija fest, što nas večeras očekuje?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Sinoć je održana konferencija za medije, te predstavljanje petog po redu CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu.

Ovogodišnji CMC 200 Slavonija fest održat će se na Poloju, u petak i subotu, 3. i 4. rujna 2021. godine. Na konferenciji za medije govorio je i gradonačelnik Mirko Duspara te izrazio zadovoljstvo što se u Slavonskom Brodu po peti puta održava CMC 200 Slavonija fest. Ujedno je zahvalio Croatia Recordsu i CMC televiziji koji su uložili trud u organizaciju festivala, a posjetiteljima poželio ugodan boravak na jednoj od najljepših riječnih plaža u Hrvatskoj.

Danas će tako na Poloju publiku zabavljati  Đentlmeni, Tarapana band, Učiteljice, Magazin te Lidija Bačić Lile, a u subotu, 4. rujna na CMC 200 Slavonija festu nastupit će Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, Komuna, Lili Gee, One Possible Option, Zebas, BluVinil, Nela, Fluentes, Urban & 4, Opća Opasnost te Atomsko sklonište. 

Sinoć su također gradonačelnik Duspara te Turistička zajednica grada Slavonskog Broda uručili nagrade najuspješnijima u akcijama natjecateljskog karaktera, koje su se provodile tijekom ljetnih mjeseci.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: