SB Online

Doznali smo je li se gradonačelnik Duspara testirao na koronavirus

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2010

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Doznali smo je li se gradonačelnik Duspara testirao na koronavirus SB Online | Doznali smo je li se gradonačelnik Duspara testirao na koronavirus

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2010

Hrvatska danas broji 92 novozaražena pacijenta na koronavirus, u našoj ih je županiji danas četiri. Odlučili smo provjeriti jesu li se čelnici grada i županije odnosno gradonačelnik i župan do sada testirali na koronavirus.

Kristina Ergotić, viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol na naš upit odgovorila je: "gradonačelnik Mirko Duspara pridržava se svih epidemioloških mjera te nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom. Stoga, nije bilo potrebe za testiranje na koronavirus.

Za razliku od g. Duspare, g. Marušić iza sebe ima kampanju u kojoj je bio u kontaktu s puno ljudi, a podsjetimo u samoizolaciji bio je i njegov zamjenik a ujedno i šef Stožera CZ BPŽ, Bošnjakoviću je nalaz bio negativan, a je li se Marušić testirao na koronavirus za sada još uvijek ne znamo jer odgovor na naš upit dobili nismo, ali čim ga dobijemo obavijestit ćemo vas.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: