SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

EVO GDJE MI ŽIVIMO: Apsurd, roditelji koji su krivi za smrt djevojčice donosili odluku o doniranju organa. Roditeljska skrb im još nije oduzeta

SB Online | EVO GDJE MI ŽIVIMO: Apsurd, roditelji koji su krivi za smrt djevojčice donosili odluku o doniranju organa. Roditeljska skrb im još nije oduzeta SB Online | EVO GDJE MI ŽIVIMO: Apsurd, roditelji koji su krivi za smrt djevojčice donosili odluku o doniranju organa. Roditeljska skrb im još nije oduzeta

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Unatoč tome što je dvoipolgodišnja djevojčica preminula roditeljima još uvijek nije oduzeto skrbništvo.

Malena djevojčica dovezena je iz novogradiške bolnice u zagrebačku Klaićevu u komatoznom stanju, prema za sad dostupnim informacijama teške ozljede glave zadala joj je majka.

Njezina smrt nekome bi mogla značiti život. Bolnica, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo socijalne skrbi tj. nadležni centar razmatraju opciju doniranja organa. I tu sada dolazimo do apsurdne situacije.

Naime, roditeljima osumnjičenima za ubojstvo još nije oduzeta roditeljska skrb. Kasnije večeras dnevnik.hr neslužbeno je doznao da su oba roditelja ipak potpisala suglasnost za doniranje organa. Uz to je stigla i suglasnost Ministarstva zdravstva pa slijede pripreme za proceduru eksplantacije.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: