SB Online

Interventni policajac trčao 24 sata u Veroni u sastavu Hrvatske reprezentacije

SB Online | Interventni policajac trčao 24 sata u Veroni u sastavu Hrvatske reprezentacije SB Online | Interventni policajac trčao 24 sata u Veroni u sastavu Hrvatske reprezentacije

U svakoj prigodi obilježavanja Dana policije načelnik Policijske uprave brodsko-posavske uručuje pohvalnice policijskim službenicima i djelatnicima koji su to svojim izuzetnim doprinosom i zalaganjem u radu zaslužili. 

Tako je i ove godine uručio pohvalnicu policijskom službeniku Krešimiru Šimiću za promicanje sportskih aktivnosti i sudjelovanje na 24-satnom trčanju na Europskom prvenstvu u Veroni u sastavu hrvatske reprezentacije. 

Krešimir je pripadnik Interventne jedinice policije Slavonski Brod, koji je sudjelovanjem u muškoj kategoriji hrvatske reprezentacije, na ovoj iznimno iscrpljujućoj i najzahtjevnijoj trkačkoj disciplini „branio“ boje svoje domovine Hrvatske, tako i boje Ministarstva unutarnjih poslova Policijske uprave brodsko-posavske. 

Utrka je započela  17. rujna 2022. godine, u 10 sati, a završila sutradan u 10 sati. Trčalo se kružno oko atletskog stadiona. Krešimir je za 24 sata istrčao preko 200 kilometara čime je kako sam kaže dotaknuo trkački san. 

„Ovo je nešto posebno. Utrka je jako zahtjevna i teška utrka u kojoj morate dati i posljednji atom svoje snage kako fizičke tako i psihičke. Trčanje po danu je bio gušt i uživanje, ali noć je bila druga priča, jer tijelu je noć prirodno vrijeme za spavanje i to je posebnost ove utrke koja svjedoči koliko je ustvari čovjek izdržljivo biće“, rekao je Krešimir.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: