Iz Kolibe21 objavili kako ovog ljeta neće biti legendarnih partija

Koliba21 party
(FOTO: Luka Šporčić)

4.2.2023. | 19:16 | 034 Portal
Pregleda: 1036

Ne znamo postoji li netko tko dosad nije čuo za kolibu21 iz Jakšića jer je posljednja tri ljeta bila glavno it mjesto za izlazak i partijanje gotovo svih generacija.

Nažalost, dečki koji su zaslužni za ovo posebno party mjesto su na FB profilu objavili tužne vijesti kako kolibe21 ovog ljeta ipak neće biti.

"Dragi naši, na odgovor mnogih upita što će biti s Kolibom21 ovog ljeta moramo vas obavijestiti da se ove godine neće održavati.  Naišli smo na određene prepreke za koje će nam trebati malo duže vremena za rješiti. Prošle tri godine bile su nam najljepše u životu. Toliko lijepih uspomena, upoznavanja i druženja u najtežim vremenima učinile su nas jačima i zbližile nas. Koliba je od samog početka nailazila na sve veće poteškoće i postala teret. Unatoč tome bilo nam je zadovoljstvo prolaziti kroz ovo sve uz vašu neprestanu podršku. Za ovo ljeto možete očekivati od nas ipak pokoje iznenađenje. Voli vas vaša Koliba21!"


Dečkima želimo svu sreću u daljenjem radu za koji smo sigurni da će se nastaviti iduće godine. 


VIŠE NA TEMU:
JAKŠIĆ
PARTY
ŠUMA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI