SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

JUČER SPOJENO NESPOJIVO: Zajedno Olić, Duspara i Galović

SB Online | JUČER SPOJENO NESPOJIVO: Zajedno Olić, Duspara i Galović SB Online | JUČER SPOJENO NESPOJIVO: Zajedno Olić, Duspara i Galović

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je u posjeti Slavonskom Brodu bio pomoćnik izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, bivši reprezentativac te bivši igrač Marsonie Ivica Olić. 

Olić je prošetao Stadionom uz Savu zajedno s gradonačelnikom Mirkom Dusparom, ali i s predsjednikom NK Marsonie Dubravkom Galovićem. Veliki je ovo pomak, ali i dan za Slavonski Brod. Nadamo se kako će se nešto iz toga izroditi, te kako će se nogomet u našem grad vratiti na stare staze slave. Svakako trebamo pohvaliti obje strane. 

"Velika mi je čast bila ugostiti bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivicu Olića i pokazati mu najnovije gradske projekte iz područja sporta. Tako smo danas prošetali novim pomoćnim terenima koji se nalaze uz stadion kraj Save, a koji su, uz izgradnju južne tribine, samo nastavak ulaganja Grada u nogometnu infrastrukturu. Sve ove projekte provodimo kako bi ostvarili kvalitetne uvjete za brodske nogometaše", napisao je gradonačelnik Mirko Duspara na svojoj Facebook stranici.

"Nakon jako dugo godina, danas sam imao priliku i vidjeti svlačionicu, u kojoj sam se kao klinac skidao i s obzirom na to da sam bio s gradonačelnikom, rekao je da je ovo vjerojatno zadnji posjet da je vidim u takvom stanju, s obzirom na to da će se graditi nova.

Odmah su proradile i emocije, sjetiš se tih dana, ne možeš nikada zaboraviti, ipak je to klub gdje sam ponikao, gdje sam napravio prve prave nogometne korake. Imao sam priliku pred utakmicu doći, gdje su momci imali trening, igraju utakmicu s Čepinom, želim im sreću, izgledaju mi jako mlado, vidim da su željni i rada i treninga", kazao nam je jučer Ivica Olić. 

"Na Stadionu uz Savu pridružio nam se i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, koji mu je predstavio gradska ulaganja kojima se unaprjeđuje nogomet u našem Gradu. Kao što smo ranije objavili, gradonačelnikovim investicijama obnovili su se pomoćni tereni Marsinog stadiona, na kojima će možda jednog dana zasjati neki novi Olić ili Mandžukić, a danas je njima prošetao i legendarni Ola.

Velika je ovo stvar za Nogometni klub Marsonia, ali i za naš Grad, koji polako, ali sigurno, stvara uvjete za prvoligaški nogomet", napisali su iz NK Marsonie.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: