Kontakt policajac s djecom u dječjoj igraonici u Oprisavcima

FOTO: PU brodsko-posavska

17.11.2022. | 14:15 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 1352

Policijskim službenicima Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje su vrlo važni kontakti i komunikacija sa djecom, te dobra suradnja sa lokalnom zajednicom.
Tako su i ovaj puta policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Udrugom za cjelovit i slobodan razvoj djece „Leptir“, nastavili sa provođenjem preventivnih aktivnosti. Posjetili su dječju igraonicu „Pčela“ u Oprisavcima.

Kontakt policajac Luka Pastuović je pritom, prilagodivši se uzrastu djece razgovarao sa istima, te im pojasnio i približio policijski poziv, aktivnosti i zadaće.

Susret kontakt policajca i djece je ojačao prijateljske odnose i osnažio povjerenje djece u policiju, te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija sa djecom koja nisu krila svoje oduševljenje.
Djeca su svoju znatiželju potkrijepila postavljanjem interesantnih pitanja na koje je odgovarao njihov kontakt policajac.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI