SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Kontakt policajac s djecom u dječjoj igraonici u Oprisavcima

SB Online | Kontakt policajac s djecom u dječjoj igraonici u Oprisavcima SB Online | Kontakt policajac s djecom u dječjoj igraonici u Oprisavcima
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijskim službenicima Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje su vrlo važni kontakti i komunikacija sa djecom, te dobra suradnja sa lokalnom zajednicom.
Tako su i ovaj puta policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Udrugom za cjelovit i slobodan razvoj djece „Leptir“, nastavili sa provođenjem preventivnih aktivnosti. Posjetili su dječju igraonicu „Pčela“ u Oprisavcima.

Kontakt policajac Luka Pastuović je pritom, prilagodivši se uzrastu djece razgovarao sa istima, te im pojasnio i približio policijski poziv, aktivnosti i zadaće.

Susret kontakt policajca i djece je ojačao prijateljske odnose i osnažio povjerenje djece u policiju, te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija sa djecom koja nisu krila svoje oduševljenje.
Djeca su svoju znatiželju potkrijepila postavljanjem interesantnih pitanja na koje je odgovarao njihov kontakt policajac.   

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo