Kraj za tešku halu

FOTO: Arhiv

21.12.2021. | 10:19 | Igor Safundžić
Pregleda: 4475

Đuro Đaković Grupa d.d. jučer je objavila kako je otvoren stečajni postupak nad društvom Đuro Đaković Industrijska rješenja d.d.

"Ovim putem izvješćujemo investicijsku javnost da je Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu dana 20.12.2021. godine donio rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad društvom Đuro Đaković Industrijska rješenja d.d. Stečaj se otvara s danom 20. prosinca 2021. u 13,33 sati. Ispitno ročište na kojem će se ispitati prijavljene tražbine, kao i izvještajno ročište, određeni su za dan 29. ožujka 2022.
O daljnjem tijeku postupka pravovremeno ćemo i nadalje izvješćivati investicijsku javnost" stoji u objavi na stranicama ĐĐ Grupe.

Ova odluka dolazi točno dvije godine nakon što su posljednji proizvodni radnici otišli iz teške hale i zaključali vrata za sobom. U više navrata smo pisali o Đuri Đakoviću a pogotovo o ĐĐ Industrijskim rješenjima no danas je kraj cijeloj toj prići koja za 180 ljudi nije dobro završila. Nadamo se da će novi vlasnik znati iskoristiti potencijal "Teške hale" koji je ogroman.VIŠE NA TEMU:
ĐĐ
STECAJ
RADNICI
GRUPA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI