SB Online

Marušić još jednom proglasio prirodnu nepogodu, evo za koje područje

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Brodsko-posavska županija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Marušić još jednom proglasio prirodnu nepogodu, evo za koje područje SB Online | Marušić još jednom proglasio prirodnu nepogodu, evo za koje područje

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Brodsko-posavska županija

Župan Brodsko- posavske županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode izazvane olujnim nevremenom, jakim vjetrom i tučom na području Općine Velika Kopanica.

"Proglašavam prirodnu nepogodu na području Općine Velika Kopanica zbog olujnog nevremena praćenog jakim vjetrom i tučom. Na području Općine Velika Kopanica nanesene su velike materijalne štete na građevinskim objektima te poljoprivrednim usjevima dana 05. kolovoza 2021. godine. 

II

Pozivam sve oštećenike na navedenom području da prijave štetu nadležnom općinskom povjerenstvu u pisanom obliku, na propisanom obrascu, najkasnije u roku od osam dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode.

III

Obvezujem Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda da unese sve zaprimljene prve procjene šteta u Registar šteta u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, a konačnu procjenu štete po svakom pojedinom oštećeniku prijave županijskom povjerenstvu u roku od 50 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode putem Registra šteta.

IV

Obvezujem Županijsko povjerenstvo da prijavljene konačne procjene štete dostavi Državnom povjerenstvu i nadležnom ministarstvu u roku od 60 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode putem Registra šteta, a prilikom konačne procjene prihvati isključivo procjene koje je obavilo Općinsko povjerenstvo.

V

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja", stoji u Odluci


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: