SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NAPADNUT VATROGASAC: Doznali smo detalje

SB Online | NAPADNUT VATROGASAC: Doznali smo detalje SB Online | NAPADNUT VATROGASAC: Doznali smo detalje

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na društvenim mrežama, odnosno na stranici "Vatrogasci - Oni su naši Heroji" jučer je podijeljena informacija: "Danas 24.3.2022. Prilikom gašenja požara niskog raslinja u romskom naselju u Novoj Gradiški fizički je napadnut jedan od kolega vatrogasaca", napisali smo.

Opisali nam što se dogodilo

"Bio sam na Skupštini, čim su me nazvali došao sam u N. Gradišku, to je već bilo riješeno. Prema navodima kolega koji su bili, moji dečki su gasili to područje, vršili su pospremu, i kolega je dobio udarac u glavu, šakom u glavu. Prilikom udarca ispod desnog oka dobio je posjekotinu, gdje je krvarilo.

Mi kada smo izašli, policija je s nama izašla, kada se to privodilo kraju, oni su otišli nešto svoje odraditi, u međuvremenu su ovi počeli nekakvo verbalno vrijeđanje, policija je uzela izjave jedne i druge strane. Dogodio se taj slučaj što se dogodio. Došla je hitna, pregledali su kolegu, kolega se osjeća oke, pustili su ga na kućnu njegu", kazao je za SBOnline zapovjednik JVP Nova Gradiška Tomislav Orlovac.

Vatrogasci - službene osobe

"Definitivno trebamo biti službene osobe. Polaže se taj ispit za vatrogasca s posebnim ovlastima i odgovornostima ali nas se ne tretira kao službenu osobu i opet moramo čekati djelatnike policije", kazao je Orlovac 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: