Naši kajakaši preveslali 33 kilometra

FOTO: Kajak kanu klub Olimpik

13.6.2020. | 20:40 | Kajak kanu klub Olimpik
Pregleda: 2009

Danas je u sklopu priprema za nadolazeće prvenstvo u maratonu u Slavonskom Brodu jedan dio naše ekipe odveslao dionicu od Slavonskog Kobaša do Slavonskog Broda u duljini od čak 33 kilometra!

Prvoj ekipi je za taj pothvat trebalo dva sata, a ekipu su činili: David Aračić, Marko Lipovac, Miroslav Lipovac, Denis Folvarek, Luka Lipovac, Milica Starović i dvosjed u sastavu Antonela Orkić-Mihael Veočić. 

Drugoj ekipi je za spomenutu dionicu trebalo dva sata i trideset minuta, a ekipu su činile djevojke Elena Marić, Karla Buhač i Marija Velikanović. 


Ekipu su u Slavonski Kobaš vozili Vedran Božić i Manda Orkić dok je u isto vrijeme drugi dio Olimpikovaca svoj trening odradio u Brodu pod nadzorom pomoćnog trenera Zlatka Stanića. 

Zahvaljujemo i prijateljskom kajak kanu klubu Oriolik iz Slavonskog Kobaša na korištenju njihovog splava prilikom ulaska naših sportaša. Idemo dalje u nove pobjede! 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI