SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nastavak pobjedničkog niza

SB Online | Nastavak pobjedničkog niza SB Online | Nastavak pobjedničkog niza

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Sinoć su se u dvorani Vijuš u sklopu Kupa regija liga za prvaka za kadete (U17) sastali domaćini KK Brod i gosti iz Osijeka KA Osijek. Slavili su domaćini sa 69:43.

Od samog početka utakmice domaćini su kontrolirali utakmicu te odličnom obranom prisili protivnike na greške. Trener Rimac imao je sve igrače na raspolaganju te niti u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje. Trener KK Brod-a Krunoslav Rimac:
"Čestitam dečkima na pobjedi, bila je dobra energija gdje smo uspjeli kroz dobru timsku obranu doći do laganih poena iz tranzicije što me jako veseli. U četvrtak nas očekuje gostovanje u Borovu gdje trebamo ući maksimalno koncentrirani da bi došli do željenog rezultata". Najbolji strijelci na utakmici bili su Petar Trtolja i Filip Safundžić  iz KK Brod-a s 14 poena a u stopu ih je pratio Borna Dorontić s 11 poena. Kod gostiju iz Osijeka najviše poena postigao je Vila i to njih 12.
Kadeti KK Brod-a do kraja natjecanja imao još tri kola i to dvije odgođene utakmice s KK Borovo te s KK Vinkovci. U četvrtak igraju prvu od dvije utakmice s KK Borovo te prema rasporedu ovaj vikend trebali bi odigrati utakmicu u Vinkovcima s istoimenim domaćinom.

KK Brod:

Safundžić.F.(14), Dorontić.B.(11), Nužda.F.( 4), Junačko.Z.(6), Peić.F., Marić.D., Barišić.I.(4), Sudić.K.(6), Trtolja.P.(14), Čerić.V.(3), Pitlović.F(7). Trener Krunoslav Rimac


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: