Niti dvije godine kasnije nije nađeno rješenje za ʺilegalniʺ prijelaz preko Avenije

FOTO: SB Online

29.7.2020. | 09:00 | Luka Safundžić
Pregleda: 3066

U više navrata upozoravali smo na potrebu pješačkog prijelaza između dva kružnog toka na "Aveniji", između kružnog toka Vukovarske i Svačićeve i kružnog toka "kod Halajka".

Ipak treba uzeti u obzir da se sa sjeverne strane "Avenije" nalazi Autobusni kolodvor i trgovački centar koji za sobom povlače građane njihovim potrebama, pogotovo stanovnike Plavog polja koji svakodnevno "Aveniju" prelaze na "ilegalan" način... trkom preko.
Ako bi ova (ako se to može nazvati) Avenija izgubila smisao ako se napravi pješački prelaz, Brođanima ne bi smetao niti pothodnik ili pješački most.

Ne opravdavamo ovakve prelaske građana preko "Avenije" na neobilježenom mjestu, ali također trebamo biti svjesni da će se ovakvim riskantnim prelascima kad tad desiti nezgoda, pogotovo u večernjim satima kad je smanjena vidljivost vozilima odnosno vozačima vozila, pogotovo u ovo zimsko vrijeme kad su česte magle.

Put na kojem Brođani prelaze Aveniju od kako je izgrađena, a to je otprilike dvije godine je već utaban. Apeliramo još jednom na nadležne da nađu rješenje za ovaj problem, jer za naglasiti je kako na Plavom polju živi pretežno starije stanovništvo.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI