SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NIŽU SE REAKCIJE: ʺNe bi tog čovjeka uopće uzimao u usta, a kamoli komentiraoʺ, ʺRazbolio se. Ako ima visoku temperaturu ja mu želim brz oporavakʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NIŽU SE REAKCIJE: ʺNe bi tog čovjeka uopće uzimao u usta, a kamoli komentiraoʺ, ʺRazbolio se. Ako ima visoku temperaturu ja mu želim brz oporavakʺ SB Online | NIŽU SE REAKCIJE: ʺNe bi tog čovjeka uopće uzimao u usta, a kamoli komentiraoʺ, ʺRazbolio se. Ako ima visoku temperaturu ja mu želim brz oporavakʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Izvještavali smo jutros kako je zbog bolesti predsjednika Gradskog vijeća Stribora Valente odgođena sjednica koja je trebala biti posljednja u ovome mandatu. Kontaktirali smo neke gradske vijećnike ali i samoga gradonačelnika da nam prokomentiraju novonastalu situaciju, evo što su nam rekli

"Nema se što komentirati. Sve je jasno, sukladno poslovniku ne mogu glasati, za sve ostalo sam u globalu za da se održi", rekao je SDP-ov Roberto Lujić.

Na pitanje smatra li da je Valenta to namjerno napravio, Lujić odgovara:

"Moje mišljenje je o tome irelevantno, ne bi tog čovjeka uopće uzimao u usta, a kamoli komentirao", kaže Lujić.

"Stojim pri tome, uistinu je važno poštivati poslovnik, posebno na sjednici gdje se raspravlja o njihovim izmjenama. Obratit ćemo se kao Klub vijećnika medijima. U odnos sadašnjih koalicijskih partnera uistinu ne bih ulazila", rekla je HDZ-ova Anita Holub.

"Razbolio se. Ako ima visoku temperaturu ja mu želim brz oporavak, nadam se da nije ništa ozbiljno, u vremenu smo korone pa je sve moguće. Što se tiče Gradskog vijeća mislim da smo mi ispoštivali sve,  s obzirom na to da su poslovnici dosta nedorečeni u ovakvim situacijama. Bilo bi normalno da predsjednik Gradskog vijeća ako odgađa sjednicu koju je sazvao da odredi svog zamjenika koji će voditi sjednicu, u ovom slučaju se ispoštivala procedura, dalo se svim vijčanicima da argumentirano kažu jesu li za nastavak sjednice ili ne, da je samo jedan bio protiv mi bi odgodili sjednicu jer bi poštivali demokraciju i proceduru. S obzirom na to da ih je bilo više normalno da smo odgodili sjednicu, nadam se da će za par dana predsjednik ozdraviti i da će se javiti medijima i reći kada je novi termin odgođene sjednice", rekao nam je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara.

"Meni je drago da sjednica nije išla na ovakav način jer se na ovoj sjednici trebalo donijeti zaduženje od 40 milijuna kuna kojim je gradonačelnik htio zadužiti grad sljedećih 10 godina i mi bi bili protiv toga. To kreditno zaduženje značilo bi da bi se grad zadužio na nerazvojne projekte i niti jedna lipa od ovog kreditnog zaduženja neće ići u gospodarski razvoj. Razlog nedolaska Valente na samu sjednicu ne znam je li to bilo pomno planirano ili ne, to n mogu reći", rekla nam je Slavica Lemaić.

Pokušali smo kontaktirati i samoga predsjednika Gradskoga vijeća Stribora Valentu koji se na pozive našeg novinara ne javlja.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: