Počelo je. Prljavi igraju prljavo


(FOTO: Arhiv)

14.4.2021. | 18:21 | Igor Safundžić
Pregleda: 3951

Kako se bliže lokalni izbori tako postaje sve zanimljivije. Danas se Facebooku pojavila poruka s WhatsApp-a koja poziva članove stranke da zovu građane te da blate drugog kandidata. Sve to demantirao je gradonačelnik Duspara koji oštro osuđuje autore lažne objave.Na svojoj Facebook stranici Mirko Duspara demantirao sve navedeno u WhatsApp poruci.


„ Zgroženi porukom koja se širi društvenim mrežama, a kojom se gradonačelniku Slavonskog Broda Mirku Duspari nastoje pripisati lažni i nemoralni postupci vezani za aktivnosti u sklopu predizborne kampanje, oštro osuđujemo autore lažne objave te ovakav sramotan čin te korišteni rječnik kojim zlonamjerni pojedinci nastoji naštetiti ugledu gradonačelnika.

Mirko Duspara svoju reputaciju gradonačelnika Slavonskog Broda temelji na konkretnim rezultatima ostvarenim tijekom proteklih 16 godina te se ograđuje od spomenute poruke iz koje je evidentno da ne predstavlja njegov rječnik niti model ponašanja.

Očito je da se određeni akteri na političkoj sceni koriste ovakvim krajnje neciviliziranim i neetičnim metodama misleći kako je to jedini način za prikupljanje potrebnih političkih poena, no ovo, kao i i sva eventualna nova prljava podmetanja, bit će prijavljena policiji.“

Dakle niti ovi izbori neće proći bez podmetanja. Kome to ide u korist vidjet će se 16. svibnja.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI