SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

PODIGLI SU OPTUŽNICU PROTIV OVOG BROĐANINA: Sjećate li se za što ga terete?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: L.S./SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | PODIGLI SU OPTUŽNICU PROTIV OVOG BROĐANINA: Sjećate li se za što ga terete? SB Online | PODIGLI SU OPTUŽNICU PROTIV OVOG BROĐANINA: Sjećate li se za što ga terete?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: L.S./SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U prosincu prošle godine, odnosno 6. prosinca oko 16:40 došlo je do incidenta, pokušaja ubojstva, u naselju Andrije Hebranga, u Sl. Brodu

Kako navode, u današnjem priopćenju, Županijskog državnog odvjetništva, okrivljenika se tereti da je "došao do zgrade u kojoj živi državljanin Republike Hrvatske (1995.) i pozvonio na ulazu te pozvao 27-godišnjeg oštećenika da izađe van, a kada je oštećenik izašao noseći u naručju malo dijete, verbalno ga je napao i udario dlanom u lice. 

Tereti ga se da je, dok je oštećenik spuštao dijete na tlo, u nakani da usmrti oštećenika, nožem ga ubo u predio lijeve pazušne regije, a potom i više puta u lijevu nadlakticu i lijevu natkoljenicu pri čemu je oštećenik, uz lake tjelesne ozljede, zadobio i osobito tešku po život opasnu  ozljedu plućnog krila, a život mu je spašen pravovremenom medicinskom intervencijom", navode iz ŽDO Sl. Brod. 

Temeljem istoga Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv, muškarca 1992. godište, zbog počinjenog kaznenog djela pokušaja ubojstva iz članka 110. u vezi članka 34. stavak 1. Kaznenog zakona/11.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika na temelju članka 123. stavak 1. točka 3. ZKP/08.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: