Pogledajte kako se zastupnica iz naše županije ulizuje Plenkoviću. ʺVi ste snažan i karizmatičan liderʺ

FOTO: YouTube/Hrvatski Sabor

24.2.2023. | 12:11 | SBOnline
Pregleda: 2754

Rasprava o opozivu premijera Andreja Plenkovića trajala je gotovo 11 sati i završila rano jutros. Raspravu je obilježila žustra polemika između vladajućih koji su branili Plenkovića i oporbe koja je do samoga kraja ukazivala na brojne razloge zbog kojih premijer mora otići s dužnosti.

Saborska zastupnica HDZ-a Ankica Zmaić za Plenkovića je rekla da je snažan i karizmatičan lider s čijim se rezultatima oporba ne može nositi, piše index.hr

"Snažan i karizmatičan lider""Poštovani predsjedniče vlade, svi mi znamo, i lijevi i desni, koja su postignuća i uspjesi ove vlade. No potpisnici za pokretanje vašeg povjerenja ne mogu se sa svim ostvarenim rezultatima pomiriti i nositi se s istima.


Smatrate li vi kao snažan i karizmatičan lider, kojem današnji akteri ne mogu parirati... Žele vas, i nas koji smo uz vas, degradirati... Vi kao iskusan političar znate tko je pokrovitelj ovog kazališta i predstave. Tresla se brda, rodio se miš", rekla je Zmaić.

Nakon njenog govora Sandra Benčić iz Možemo pitala je Plenkovića jesu li zajedno pisali ovaj govor. 

"Ankica i ja smo skupa ovo pisali jučer. Cizelirali smo izričaj i naglaske, kako bi vama bilo zabavnije", odgovorio je Plenković.

Zmaić je rođena 2. lipnja 1969. u Starim Perkovcima, mjestu kod Vrpolja u Brodsko-posavskoj županiji. Završila je Tehničko-obrazovni centar Đuro Đaković u Slavonskom Brodu i po struci je strojarska tehničarka. U sabor je ušla 22. srpnja 2020. kao zamjenica zastupnika Danijela Marušića.

Video govora Ankice Zmaić možete vidjeti OVDJE


VIŠE NA TEMU:
GOVOR
HDZ
PREMJER
SABOR
ULIZIVANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI