SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija izvijestila o detaljima jučerašnje prometne nesreće

SB Online | Policija izvijestila o detaljima jučerašnje prometne nesreće SB Online | Policija izvijestila o detaljima jučerašnje prometne nesreće
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer (31. ožujka), u 10.55 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod Rešetara, došlo je do pucanja pneumatika na teretnom automobilu hrvatskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji vozač, a koji se kretao južnom kolničkom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka. Uslijed pucanja pneumatika došlo je do prevrtanja vozila, rasipanja prevoženog tereta, udara u metalnu ogradu te prelaska na sjevernu kolničku traku, gdje se i zaustavio. U daljnjem kretanju vozila, došlo je do udara u osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka, koji se zaustavio na travnatoj površini, a kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Austrije.

Na otpale dijelove metalne ograde, udario je teretnim automobilom (srbijanskih nacionalnih oznaka) 41-godišnji vozač (državljanin Republike Srbije) koji se također kretao južnom kolničkom trakom autoceste A3, iz smjera zapada u smjeru istoka. Tijekom obavljanja očevida, promet se odvijao usporeno, zaustavnim kolničkim trakom.
 
U ovom događaju je 28-godišnji vozač teretnog automobila ozlijeđen te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški na ukazivanje liječničke pomoći, nakon čega je pušten.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo