SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija tijekom vikenda iz prometa isključivala pijane vozače. Pogledajte rekordere

SB Online | Policija tijekom vikenda iz prometa isključivala pijane vozače. Pogledajte rekordere SB Online | Policija tijekom vikenda iz prometa isključivala pijane vozače. Pogledajte rekordere
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U nedjelju, oko 3,20 sati u Slavonskom Brodu prilikom nadzora prometa, policijski službenici su kontrolirali 40-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,96 promila, te nije imao vozačku dozvolu kod sebe. Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Sa 3,03 alkohola u krvi, vozio pod zabranom 

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su u petak oko 16 sati, u Slavonskom Brodu kontrolirali 41-godišnjeg vozača osobnog automobila za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije. Nadalje, izvršenim alko testiranjem vozača, policajci su očitali koncentraciju alkohola od 3,03 promila. Alkoholizirani vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, te policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Sa 2,54 promila u prometu 

Također u petak, oko 21,15 sati u Novoj Gradiški prilikom nadzora prometa, policijski službenici su kontrolirali 54-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,54 promila. Obzirom na visoku koncentraciju alkohola 54-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je i zadržan u bolnici. Protiv istoga slijedi optužni prijedlog.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: