SB Online

Policijska potjera u Slavonskom Brodu

SB Online | Policijska potjera u Slavonskom Brodu SB Online | Policijska potjera u Slavonskom Brodu

PRIJE 2 GODINE
PU BRODSKO-POSAVSKA/PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 11112

Danas (11. ožujka) oko 0.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod pokušali su zaustaviti vozača osobnog automobila, koji je vozilom prelazio s jedne na drugu stranu kolnika te naglo ubrzavao vozilom. 

Nakon određenog vremenskog razdoblja, uz uporabu zvučnih i svjetlosnih signala, policajci su ipak uspjeli zaustaviti vozilo u naselju A. Hebranga u Slavonskom Brodu te su utvrdili da istim upravlja 33-godišnji hrvatski državljanin. Prilikom postupanja policijskih službenika, prekršitelj je odbio ponuđeno testiranje na alkohol i drogu te je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike. 

S obzirom da je postojala opasnost da će počinitelj i nakon sankcioniranja nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije policije, gdje je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja utjecaja opijata. 

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija podnosi Optužni prijedlog nadležnom sudu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: