SB Online

Potpisan ugovor za gradnju stanova za mlade

SB Online | Potpisan ugovor za gradnju stanova za mlade SB Online | Potpisan ugovor za gradnju stanova za mlade

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Danas se u gradskoj upravi potpisao ugovor za izgradnju dvije nove zgrade za mlade obitelji. Ugovor je u ime Grada Slavonskog Broda potpisao gradonačelnik Mirko Duspara i u ime izvođača radova direktor Gradnje Slavonske Tomislav Mijatović. 

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara:
"Danas potpisujemo novi ugovor za izgradnju stanova za mlade obitelji. Do sada smo napravili 6 zgrada, 32 mlade obitelji su u stanovima, a čekamo još najam dva stana za osobe s invaliditetom. Danas potpisujemo novi ugovor za zgrade G i H. Idemo dalje s ovim projektom jer kroz natječaje za najam stanova uvijek je bilo puno više zainteresiranih nego stanova. Ova mjera je rijetkost u hrvatskoj koji na ovaj način omogućuje mladim obiteljima da bez kreditnog zaduženja dođu do rješavanja stambenog pitanja. Ovi stanovi su 62,5 m2, si su stanovi trosobni, u svakoj zgradi je po pet stanova, jedan stan u prizemlju je za osobe s invaliditetom. Vrijednost izgradnje je oko 6,2 milijuna kuna s PDV-om. Rok za izgradnju je 10 mjeseci tako da ćemo na godinu u ovo vrijeme imati 10 novih mladih obitelji u tim stanovima. Izvođač radova je Gradnja slavonska koja je na toj lokaciji gradila već 4 zgrade."Tomislav Mijatović direktor Gradnje Slavonske:
"Hvala na ukazanom povjerenju, siguran sam da ćemo izvršiti ovo što je pred nama. kao što je i sam gradonačelnik rekao a i ja kao građanin Slavonskog Broda ovo je vrlo rijedak slučaj u Hrvatskoj gdje  na ovaj način mlade obitelji mogu riješiti stambeno pitanje te se ne moraju kreditno zaduživati." Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: