SB Online

Povodom 20 godina kluba u nedjelju jak pripremni turnir

SB Online | Povodom 20 godina kluba u nedjelju jak pripremni turnir SB Online | Povodom 20 godina kluba u nedjelju jak pripremni turnir

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Košarkaški klub Brod slavi 20 godina postojanja. Povodom rođendana kluba organizirali su vrlo jak  košarkaški turnir. Turnir su najavili na svojim Facebook stranicama:

 „Košarkaški klub Brod povodom 20 godina postojanja organizira turnir za kadete, na kojem će ugostiti ekipu KK Cedevita junior i KA Osijek. Na turniru će nastupati kadetske ekipe i odmjeriti svoje košarkaško znanje i umijeće u novoj sportskoj dvorani OŠ Bogoslav Šulek (Aleja Miroslava Krleže 2). Ovo je samo jedna od aktivnosti kojima KK Brod proslavlja svoj rođendan. Pozivamo sve zaljubljenike u košarku da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj“.

Raspored turnira:

10.00 h/ KK Brod - KA Osijek

12.15 h/ KK Cedevita junior - KA Osijek

14.15 h/ KK- Brod - KK Cedevita junior

Ovo je pripremni turnir za sezonu koja je ispred košarkaša KK Brod-a. Podsjetimo, kadeti Broda su u prošloj sezoni osvojili prvo mjesto u regiji  te su išli na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske. Nekolicina dečki je završila svoj „staž“ u kadetima te prešla u juniore a kadetsku ekipu trenera Rimca su pojačali momci koji su prošlu sezonu igrali za predkadete.

Svakako pozivamo sve ljubitelje košarke da u nedjelju dođu u dvoranu OŠ Bogoslav Šulek da pogledaju ovaj jak turnir te na dijelu vide budućnost kako brodske tako i Hrvatske košarke.

Košarkaškom Klubu Brod sretno prvih 20 godina, neka potraje bar još 100.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: