SB Online

Požega ima šanse za novi početak

PRIJE 3 GODINE
PROMO ČLANAK
PRIKAZA: 1035

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Požega ima šanse za novi početak SB Online | Požega ima šanse za novi početak

PRIJE 3 GODINE
PROMO ČLANAK
PRIKAZA: 1035

Još jedan HDZ-ov član je osuđen za obiteljsko nasilje i to roditelja spram djeteta. Požega je zasićena političarima nasilnog ponašanja i sada je vrijeme da kao društvo i odgovorna zajednica pokažemo da možemo bolje.

Uvjerena sam da su građani prepoznali naša zalaganja za bolju budućnost, da smo uspjeli u prethodna tri tjedna podijeliti naša razmišljanja o problemima koji postoje, ali i ponuditi rješenja. Želimo da temelj donošenja svih odluka u lokalnoj samoupravi bude dodatna vrijednost za rast i razvoj sredine, a ne osobni interes. Bahato ponašanje, neuključivanje građana u donošenje odluka, korupcija i nepravda trebaju otići u povijest našega Grada, a priliku treba dati novom početku. RESTART koalicija nudi Program koji uključuje timski rad, kompetentnost u radu i međusobnu povezanost, ideju donošenja odluka konsenzusom i uključivanjem struke.

Profesionalnost u radu i dobronamjerno ponašanje je put kojim želimo ići, uz uključenost svakog pojedinca u aktivan život zajednice. Požega može imati ponovno dobru priču, rast i razvoj zasnovan na dobrim temeljima, a ne pustim obećanjima donošenjem odluka koje se nikada ne izvrše, suludo preplaćenim i loše izvedenim projektima.

RESTART koalicija nudi jedina Program za novi početak. Naša djeca imaju pravo na dostupne vrtiće i kvalitetan odgoj i obrazovanje. Naši stariji i nemoćni imaju pravo na kvalitetnu skrb i dostupne usluge. Svjesni smo problema koji muče mlade, nezaposlene, branitelje, osobe s invaliditetom i spremni smo preuzeti odgovornost, što znači rješavanje problema i izazova koji su pred nama.

Borba za uključenost pojedinca u društvo je Hrvatska kakvu želimo, bez nepravde, bez diskriminacije i na pošten način!

Zaokružite broj 5. na listi broj 12. i dajte mi priliku da sa kolegama iz RESTART koalicije mijenjamo sustav kakav poznamo u onaj kakav svi želimo - pravedan i dostupan svima!


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: