Poznat datum otvorenja brodskog klizališta, evo kako će se pridržavati epidemiološke mjere

FOTO: L.S.

23.11.2020. | 18:24 | Luka Safundžić
Pregleda: 2925

Mnogo rasprave naših čitatelja izazvala je odluka kako će se Brođani/ke i ove godine usprkos pandemiji koronavirusa klizati na brodskom korzu.

Kako doznajemo od Daria Sojčića Soje klizalište bi se trebalo ako vremenski uvjeti to dozvole otvoriti 28.11 kada se pali prva adventska svijeća.

"Trudit ćemo se puštati na klizalište dozvoljeni broj, koji možemo po epidemiološkim mjerama. Nadamo se da će se i te mjere mijenjati sve ovisi o disciplini i odgovornosti naših građana.


Trudit ćemo se držati kontrolu na samom klizalištu, kod samog presvlačenja, kod izdavanja klizaljki, nema nekog velikog doticaja naših najmlađih sugrađana.

Raširili smo ovaj prostor za presvlačenje, za izdavanje klizaljki, imat ćemo posebno ulaz, posebno izlaz. Nadam se da u tom segmentu ne bi trebalo biti nikakvih problema", ispričao je Dario Sojčić Soja za SBOnline.

Prije nekoliko dana na brodsko Korzo stigle su i bijele, nove kućice. Jutros su na Korzu postavljenje i dvije velike smreke, koje će uskoro biti ukrašene kuglicama i lampicama.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI