SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Poznat datum otvorenja brodskog klizališta, evo kako će se pridržavati epidemiološke mjere

SB Online | Poznat datum otvorenja brodskog klizališta, evo kako će se pridržavati epidemiološke mjere SB Online | Poznat datum otvorenja brodskog klizališta, evo kako će se pridržavati epidemiološke mjere

PRIJE 4 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Mnogo rasprave naših čitatelja izazvala je odluka kako će se Brođani/ke i ove godine usprkos pandemiji koronavirusa klizati na brodskom korzu.

Kako doznajemo od Daria Sojčića Soje klizalište bi se trebalo ako vremenski uvjeti to dozvole otvoriti 28.11 kada se pali prva adventska svijeća.

"Trudit ćemo se puštati na klizalište dozvoljeni broj, koji možemo po epidemiološkim mjerama. Nadamo se da će se i te mjere mijenjati sve ovisi o disciplini i odgovornosti naših građana.

Trudit ćemo se držati kontrolu na samom klizalištu, kod samog presvlačenja, kod izdavanja klizaljki, nema nekog velikog doticaja naših najmlađih sugrađana.

Raširili smo ovaj prostor za presvlačenje, za izdavanje klizaljki, imat ćemo posebno ulaz, posebno izlaz. Nadam se da u tom segmentu ne bi trebalo biti nikakvih problema", ispričao je Dario Sojčić Soja za SBOnline.

Prije nekoliko dana na brodsko Korzo stigle su i bijele, nove kućice. Jutros su na Korzu postavljenje i dvije velike smreke, koje će uskoro biti ukrašene kuglicama i lampicama.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: