SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Poznat uzrok požara na četvrtom katu stambene zgrade u Slavonskom Brodu

SB Online | Poznat uzrok požara na četvrtom katu stambene zgrade u Slavonskom Brodu SB Online | Poznat uzrok požara na četvrtom katu stambene zgrade u Slavonskom Brodu

PRIJE 4 GODINE
TEKST: PU Brodsko-posavske

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer su u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljene dojave o požaru na otvorenom prostoru u Zadubravlju, te požaru u unutrašnjosti stana, u naselju Jelas, u Slavonskom Brodu. U vezi požara na otvorenom prostoru, policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara, obavili očevid i utvrdili, da je u vremenu od 13 do 14.50 sati, došlo do samozapaljenja pokošene suhe trave u kanalu.

Nakon toga se požar proširio na obližnje poljoprivredno zemljište na kojem je prethodno ovršen ječam, te poljoprivredno zemljište na kojem se nalazila pšenica, a koja je u većini izgorjela. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Garčin. U vezi požara u stanu, dovršenim očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara u stanu došlo jučer, u 3.50 sati, zbog kvara na hladnjaku.

Požar se proširio na ostale predmete u unutrašnjosti stana, te je pritom nastala veća materijalna šteta. Ovaj požar ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. U obadva požara nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici o požarima i utvrđenom stanju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.  

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: