SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 39-godišnjakinja

SB Online | U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 39-godišnjakinja SB Online | U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 39-godišnjakinja
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na kolniku županijske ceste ŽC 4210, oko 300 metara prije mjesta Ruščica, jučer (30. ožujka) u 9.25 sati, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je teško ozlijeđena 39-godišnja vozačica osobnog automobila.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 39-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom, nije držala dovoljan razmak iza vozila koje se kretalo ispred nje te je udarila u stražnji dio osobnog automobila, kojim je upravljao 47-godišnjak. Nakon kontakta između vozila, vozačica je izgubila nadzor nad vozilom, sletjela u odvodni kanal te udarila u betonski zid mosta gdje se i zaustavila.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 39-godišnjakinja, koja je nakon pružene liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 39-godišnjakinje podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo