Velika zapljena naše policije. Kolika je kazna zatvora za ovo kazneno djelo?

FOTO: L.S.

30.8.2021. | 20:58 | L.S.
Pregleda: 4096

Kako je rekla glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nuić, 65-godišnjak je s područja PU osječko-baranjske. Za ovo kazneno djelo predviđena je kazna zatvora do tri godine

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, obavljajući zadaće sprječavanja krijumčarenja razne robe i drugih nezakonitih radnji, dana 29. kolovoza, u 8.30 sati, na autocesti A5, u blizini Stružana, kontrolirali su osobni automobil i 65-godišnjeg vozača s područja Policijske uprave osječko-baranjske. 

Pritom su u unutrašnjosti osobnog automobila uočili više crnih vreća, izrazivši sumnju da se radi o robi nedozvoljene trgovine. Daljnjim radom policijskih službenika i pretragom osobnog automobila temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pronađeno je 11 vreća u kojima se nalazilo ukupno 218,62 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih marki Ministarstva financija, koje je osumnjičeni neovlašteno kupio i prevozio u namjeri daljnje prodaje. 


Policijski službenici protiv 65-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI