SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Vozio automobil pod zabranom. Pogledajte kolike je kazne dobio

SB Online | Vozio automobil pod zabranom. Pogledajte kolike je kazne dobio SB Online | Vozio automobil pod zabranom. Pogledajte kolike je kazne dobio
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 8. studenog oko 14,40 sati u Starom Petrovom Selu policijski službenici su kontrolirali 29-godišnjeg vozača osobnog automobila za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije. Daljnjim provjerama policijski službenici su utvrdili da je 29-godišnjaku zbog skupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova vozačka dozvola oduzeta i ukinuta, sa pravom polaganja za dvije godine i tri mjeseca, te mu je i privremeno oduzet automobil. 

Danas, 9. studenoga u jutarnjim satima proveden je žurni Prekršajni postupak protiv 29-godišnjaka, te mu je izrečena presuda kojom je kažnjen na 30 dana zatvora, novčanom kaznom od 18.000 kuna, zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije u trajanju od 15 mjeseci koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, dok će privremeno oduzeto vozilo biti vraćeno vlasniku. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo